tunaطرز تهیه تن ماهی:

ابتدا ماهی باید از حالت انجماد خارج شود (چرا که ماهی در سردخانه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های کشتی‌ها بلافاصله پس از صید منجمد شده واگر کارخانه دور از خلیج باشد، توسط ماشین‌های یخچال دار حمل و نقل می‌گردد

وبه حالت دیفراست برسد، سپس امعاء و احشاء آن تخلیه شده و بعد قطعه‌بندی می‌گردد. پس از قطعه بندی ماهیها شستشو داده شده و برای مرحله پخت آماده می‌گردند.

در این مرحله ماهی‌ها  توسط بخار در دیگ‌های مخصوص تحت فشار و دمای معین ودر زمان مشخص پخته شده،سپس قطعات پخته‌شده ماهی پوست‌گیری و تمیز می‌شوند. در این مرحله استخوان هاو گوشت های تیره کاملا از گوشت روشن و فیله ای جدا می شوند و پس از ان گوشت های فیله درون نوار پر کن به صورت اتوماتیک قرار می گیرند. دستگاه پرکن فیله ها ا به قطعات مساوی درون قوطی کنسرو برش می دهد.

پس از پر شدن کنسرو ها از گوشت در مرحله بعد نمک افزوده می شود و به دنبال آن روغن مایع به صورت اتوماتیک با وزن های مشخص ریخته می شود 

در مرحله بعد قوطی های حاوی گوشت ، روغن و نمک از مرحله اگزاست ( ایجاد خلا و خروج اکسیژن هوا) گذر می‌کنند.این مرحله از این جهت انجام می‌گیرد تا اکسیژن موجود در فضای باقی مانده قوطی خارج  شود و میکروارگانیسم برای رشد، اکسیژن نداشته باشند.

در مرحله بعد قوطی ها دربندی شده و پس از آن وارد مرحله استرلیزاسیون می شوند.در این مرحله کنسرو‌ها تحت دمای 121 درجه سانتیگراد و مدت زمان 20 دقیقه استرلیزه می‌شوند. با این فرآیند کلیه میکروب های بیماریزا از بین می‌رود و یا غیرفعال می‌شوند.ماندگاری بالای محصول مربوط به همین مرحله می باشد.در نهایت کنسروها بسته بندی می گردند.

تذکر:قبل از مصرف هر کنسروی به توصیه های روی برچسب  آن جهت گرم کردن و یا مصرف دقت نمایید.

مراحل تولید کنسرو تن ماهی:

ماهی تن‌، روغن مایع گیاهی(سویا، آفتابگردون و زیتون) که البته در صورت استفاده از روغن زیتون باید روی قوطی قید شود.مرغوب ترین ماهی تن در صنعت کنسرو سازی نوع هوور و یا گیدرمی باشد که مصرف کنندگان با توجه به ذکر نوع ماهی بر روی برچسب کنسروها می توانند دقت نمایند. لازم به ذکراست به جز این سه ماده داخل کنسرو از هیچ ماده نگهدارنده‌ای جهت ماندگاری بالای محصول استفاده نمی‌شود چرا که بر اساس استاندارد ملی کشور ما استفاده از هرگونه مواد افزودنی غیرمجازمیباشد و تولید کنندگان برای حفظ کیفیت محصول در طول 2 سال از فرآیند استرلیزاسیون استفاده می‌کنند.

 

 

 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : مرحله ,ماهی ,گوشت ,کنسرو ,روغن ,قوطی ,بالای محصول ,ماندگاری بالای ,روغن مایع ,صورت اتوماتیک ,ماندگاری بالای محصول
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سايت دانلود نرم افزار اسراء مارکت طراحي لوگو *نماز نور چشم مومن* مرکزیت --- CenterAll دست نوشته های روغن دار uptheme.ir آپ تم